Viborg: XL-Byg vil sætte gang i husbyggeriet igen og udloder derfor et nybygget parcelhus på 150 kvm. Den heldige vinder får hvad kæden selv kalder »et ordentligt og energirigtigt parcelhus«. Byggekæden samarbejder med en række danske byggevareleverandører om at sparke gang i husbyggeriet i Danmark med sin store konkurrence, der byder på den største hovedgevinst i branchens historie.

Vinderhuset bygges af firmaet Villa Kvadro, fortæller Flemming Poulsen fra XL-Byg Viborg.

»Efter nogle hårde år med finanskrise, der også har påvirket byggeaktiviteten i vores lokalområde, er det på tide, at der kommer gang i byggeriet igen. I XL-Byg har vi valgt selv at gå forrest og gøre vort til, at det sker,« siger Flemming Poulsen.

Ingen købstvang

Ifølge XL-Byg bidrager i alt 30 leverandører til at realisere projektet.

»Kampagnen er helt speciel, for den har ikke til formål at sælge varer, men skal derimod på et mere overordnet plan bidrage til at påvirke samfundssituationen i en positiv retning,« siger Flemming Poulsen.

Han krydser fingre for en lokal vinder af huset.

Over fem uger trækker XL-Byg hver uge lod om finalepladserne i konkurrencen. Hvem pladserne går til, kan ses på kædens hjemmeside. De i alt fem finaledeltagere og den endelige vinder får direkte besked. Vinderen udtrækkes 19. april.

Se mere på xl-byg.dk.

pcb