Viborg: Sangerinderne og sangskriverne Tamra Rosanes, Alberte Winding og Anne Dorte Michelsen vil for første gang give koncerter sammen.

De giver koncert i Tinghallen torsdag 25. oktober klokken 20.00. I mere end tre årtier har Tamra Rosanes, Alberte Winding og Anne Dorte Michelsen været en levende del af det danske musikmiljø. Både som sangskrivere og som sangere har de rørt, ramt og rusket i os danskere på hver sin måde og ad hver sit spor.

Gennem årene er de naturligvis ofte stødt på hinanden i forbindelse med deres job, men sjovt nok har de aldrig optrådt sammen. Det bliver der nu rettet op på, idet de tre kvinder til efteråret drager ud på en danmarksturné for at præsentere sig selv og hinanden i en ny og spændende musikalsk konstellation.

»SAMMEN« kalder Tamra Rosanes, Alberte Winding og Anne Dorte Michelsen deres fælles show. Her vil de synge og fortælle om den lange rejse med sangene og musikken. De kommer med deres største hits, og med deres personlige yndlingssange. Med anekdoter og fortællinger fra både scenen og fra hverdagens mange gange endnu mere skrå brædder.

pcb