ry: Efter 15. maj vil Knudhule Feriecenter i Ry være historie. Fra denne dato bliver stedet overtaget af Dean Jespersen og Anders Kalstrup, der i forvejen ejer Restaurant Gastronomisk Institut i Silkeborg. Der er dermed varslet nye tider for det gamle vandrerhjem, der snart vil få et helt anderledes og nyt præg.

De to ejere agter nemlig at drive Knudhule videre som badehotel med alle de faciliteter, det medfører.

Der bliver således mulighed for både overnatning, selskaber, restaurant og kurser, og fra starten projekteres med en tilbygning til den eksisterende hovedbygning, som vil gøre hovedbygningens selskabslokaler ekstra attraktive, ligesom nogle af værelserne vil blive bygget om til en mere nutidig standard.

De nye ejere er meget glade for, at det er lykkedes for dem at overtage Knudhule.

»Vi har i flere år været på udkig efter et mindre hotel eller kro i omegnen af Silkeborg, og med købet af Knudhule Badehotel har vi fået alt det, vi ønsker – og lidt til. Så vi går til opgaven med godt mod - men også med en vis portion spænding og håber, at Ry med opland vil tage godt imod os,« siger Dean Jespersen og Anders Kalstrup.

Der vil her i forsommeren komme en »soft opening, hvor de bestilte selskaber, som er i »bogen«, vil blive gennemført.

Fra medio juni forventer de to ejere så at være klar til at åbne for hele forretningen.

Gastronomisk Institut fortsætter sin drift på Søndergade i Silkeborg uberørt af overtagelsen af Knudhule Badehotel, idet Dean Jespersen og Anders Kalstrup stadig vil være henholdsvis køkken- og restaurantchef på begge steder.