Billetsalget er gået i gang til årets Lionskoncert, som finder sted søndag den 4. november kl. 19.30 på Alsion i Sønderborg. Som tidligere år er det to solister, der sammen med Slesvigske Musikkorps underholder i koncertsalen. I år er det Anna David og Anders Blichfeldt.

Anna David har en lang musikalsk uddannelse bag sig inden for sang, dans, trommer og klaver. Den første pladekontrakt fik hun allerede som 14-årig. Anna David store gennembrud kom med singlen »Fuck dig«, som blev et hit i store dele af Europa. Hitsinglen er siden blevet fulgt op af populære albums som Anna David 2 og Tættere på.

Anna David er også kendt fra TV. I 2006 deltog hun i Vild med dans, og i 2011 deltog hun i Toppen af Poppen sammen med blandt andre Erann DD og Dorthe Kollo. Senest i 2012 har Anna David spillet hovedrollen i musicalen Grease i Tivolis Koncertsal og senere i Århus Musikhus.

En tyk slange

Anders Blichfeldt kender de fleste som forsanger, guitarist og komponist i det danske band Big Fat Snake. Sange som »Bonsoir Madame« og »Sittin’in a Window« behøver ikke nærmere præsentation. I dag optræder Anders Blichfeldt også som solist, kun i selskab med sin guitar.

Billetter til koncerten med to kendte solister og Slesvigske Musikkorps kan købes på www.billetten.dk eller på dit lokale turistbureau.

Overskuddet fra koncerten går ubeskåret til det humanitære arbejde, Lions Clubberne udfører. Klubberne bag koncerten er LC Als, LC Als Nørherred, LC Broager-Gråsten, LC Gram, LC Nørre Rangstrup, LC Padborg, LC Rødekro og LC Sønderborg Alssund.Sponsorbidrag fra Syd Energi og Linak har gjort det muligt for de deltagende klubber at hjælpe endnu flere mennesker.