håndbold: Med forrygende flot håndboldspil skabte Slagelse FH’s ligadamer lørdag eftermiddag en stemning i Antvorskovhallen som i de gode, gamle Anja Andersen-dage. KIF Vejen blev sendt hjem med et nederlag på 22-31, og det nyoprykkede Slagelse-hold er efter tre runder fortsat ubesejret og har overraskende placeret sig på 3. pladsen i kvindernes håndboldliga foran storhold som Viborg HK og FCM.

LO Midtsjælland var kampsponsor og dermed havde publikum gratis adgang. Også 3F’s »Skævt-kampagne«, Socialdemokraterne og Venstre var med ved arrangementet, der bl.a. i pausen bød på en lille bolddyst mellem Venstres Troels Christensen og socialdemokraten John Dyrby Paulsen. Sidstnævnte kom tættest på målet – men mon ikke begge kandidater når målet på torsdag?

Der er smæk for skillingen, når det unge og talentfulde Slagelse-hold går på banen. Hurtigt spil og mange afslutninger kombineret med fightervilje og et kontant forsvarsspil foran en dygtig målvogter er slagelseanernes varemærke – og med det overrumplede de gæsterne fra start. Det blev 4-1 til Slagelse FH, der cruisede videre gennem 1. halvleg til en føring på 13-9.

Efter pausen kom KIF Vejen på 12-14 – men så sagde slagelseanerne farvel, og selv ikke forskellige offensive forsvarsopstillinger bl.a. med mandsopdækninger af Nikoline Nielsen og Nanna Willumsen kunne slå hjemmeholdet ud. De sidste 10 minutter vandt de rødblusede 8-3, så sejren blev så stor som 31-22.

Igen var det en solid holdindsats, der lå bag en sejr, der ud over de allerede nævnte på det individuelle plan havde Annette Jensen og Pernille Hvid stående stærkest i billedet.

Målscorere for Slagelse FH: Pernille Hvid 7, Annette Jensen 5, Michelle Gandrup, Nanna Willumsen og Nikoline Nielsen hver 4, Tina Andresen 3 samt Tanja Laursen, Pernille Christensen (1), Laila Schmidt (1) og Julie Bang hver 1.

Slagelse spiller på fredag kl. 18.30 ude mod Team Esbjerg – en af de lidt større udfordringer i ligaen.