Endnu et bilhus åbnede i weekenden dørene Herningvej, da Hedegaard Automobiler i Herning fik en aflægger i Ringkøbing.

Dermed kan Ringkøbing også tilbyde ét af Danmars mest sælgende bilmærker, Citroen, og således cementere stillingen som en bilby, man må regne med.

Beliggenheden på Herningvej er helt perfekt, fastslår afdelingsleder Anders Mortensen.

»Man kan se vores bilhus, så snart man har passeret Kuben, og der ligger masser af andre bilforretninger på Herningvej; så mange, at de i Herning kalder vejen for »Detroit Alley«,« siger Anders Mortensen med et bredt smil.

Tidligere var han i 12 år butikschef hos Jysk Sengetøjslager, men valgte dog - i bedste forståelse med sin tidligere arbejdsgiver - at springe til, da Hedegaard Automobiler spurgte, om ikke han ville være deres afdelingschef i Ringkøbing.

Tillid og troværdighed

»Selvfølgelig er det et stilskifte for mig. Men det bliver spændende at komme til at sælge biler. Jeg kan lide det personlige salg, hvor det er tillid og troværdighed, der er i højsædet, og hvor kunden føler sig velkommen og godt behandlet. Jeg har altid ment, at det afgørende er ærlighed - og det gælder, uanset hvad man sælger,« fastslår Anders Mortensen, der også forventer sig meget af det tætte samarbejde med Hydro Autocenter lige ved siden af; det er Erling og Ryan Brandt Jensen fra Hydro Autocenter, der står som bygherre på bilhuset sammen med Hedegaard Automobiler.

Han er begejstret for det luftige, flotte hus, der er tegnet af Grue+Kirkgaard A/S i Ringkøbing.

I Ugeavisens papirudgave har vi skrevet, at der er fest i bilhuset på lørdag og søndag mellem klokken 11 og 16. Det er ikke sandt. Åbningsfesten er holdt, og derfor er der heller ikke varme pølser i lange baner i den kommende weekend. Dog er der stadig en række gode åbningstilbud på biler.

Ugeavisen beklager fejlen.