Rikke Holmkvist Nielsen, indehaver af frisør Mani i Snaregade, flytter hårrødderne til London.

Rikke Holmkvist Nielsen har i snart syv år ejet den miljøvenlig frisør i Snaregade og har i alle årene deltaget i kurser i London ved det verdensanerkendte frisør firma Vidal Sassoon, for at dygtiggøre sig indenfor frisør faget.

Rikke har besluttet sig for at investere sin fremtid i videreuddannelse hos Vidal Sassoon (verdens kendt frisør firma, de kendetegnes på deres unikke klippe- og farveteknikker.)

Her mener Rikke, Vidal Sassoon kan give hende de rette udfordringer og videreuddannelse til at blive en af de dygtigste og mest kreative frisør i faget.

Det var en lang og krævende proces at komme ind, udtaler Rikke! Kun de dygtigste bliver udvalgt til interview og praktisk prøve.

Jeg har været igennem en svær udvælgelsesperiode ad flere omgange og derefter afsluttes der med en udførselsprøve bestående af 4-5 hårmodeller.

»Ud fra det vurdere de ens faglige kompentencer og hvad jeg kan bidrage med til Vidal Sassoon.

Jeg kom igennem nåleøjet og blev en af de heldige som Sassoon valgte at satse på til videreuddannelse. Jeg håber min miljøvenlig salon i Snaregade bliver solgt godt til anden side og kunderne stadig kan nyde godt af det miljøvenlig koncept som ligger vægt på økologi og sund fornuft til hårrødderne. Samtidig vil jeg gerne takke mine kunder for deres støtte og opbakning igennem årene«, afslutter Rikke ejer af frisør Mani.