Clausholm: Luksus er en fornøjelse, de færreste kan undslå sig, og netop derfor er det kvalitet og nydelse, der er i højsædet, når CHPevent inviterer kvalitetsbevidste forbrugere til livsstilsmesse på Clausholm Slot i sidste weekend i maj.

Overflødighedshorn

For andet år i træk bliver slotsportene slået op til et sandt overflødighedshorn af livsstilsprodukter, som selv den mest forvænte luksuspuritaner vil falde i svime over. Den ene stand overgår den anden, og tilsammen leverer de mange udstillere en oplevelse forankret i livsstil, design, rejser, mode, velvære og gourmet-mad.

140 udstillere

Mere end 140 udstillere vil i år inspirere gæsterne med masser af fristelser, og Tembo Safari, Ole chokolade og Huset Dahl er blot et nedslag i rækken af de mange virksomheder, der er repræsenterede. Messens afslappede atmosfære inviterer gæsterne til at læne sig tilbage og nyde en god historie fra de topmotiverede forhandlere, se ultimativt design, prøvesmage gastronomiske delikatesser og nyde Clausholm Slots smukke omgivelser.

Med to år på bagen har livsstilsmessen efterhånden opbygget et eftertragtet renommé. Som arrangør af årets livsstilsmesse har CHPevent lagt vægt på kvalitet ned til mindste detalje, og gæsterne vil derfor opleve, at intet er overladt til tilfældighederne.

Foruden at kunne nyde udstillernes talrige livsstilsprodukter har gæsterne i år mulighed for at gå hjem med lidt ekstra luksusgodter og en ekstra oplevelse i bagagen. På Clausholm Slot er der nemlig mulighed for at få et unikt kig på livsstilsmessen fra oven, når en helikopter tilbyder rundture over slotspladsen. Oven i dette har gæsterne mulighed for at vinde Årets Krukke fra JP Havedesign til en værdi af 5.000 kr.

Plads til det lokale

En del af messernes dna er, at de besøgende skal præsenteres for livsstilstrends fra såvel kendte og veletablerede som lokale producenter, og blandt mastodonter som Land Rover er alt fra lokale brugskunst butikker til unikke tøj designere ligeledes repræsenteret. Med en sådan mangfoldighed udgør livsstilsmessen et stort og alsidigt trækplaster for et bredt publikum, der møder op for at lade sig tryllebinde af udstillerne og de smukke omgivelser.

Nyd et par dage i drømmeland

I det hele taget bliver Livsstilsmessen 2011 på Clausholm Slot et ekstraordinært festfyrværkeri, hvor man kan kombinere nydelse og inspiration med og oplevelser på et af Danmarks smukke slotte.

Velkommen til Livsstilsmesse på Clausholm Slot, fredag, lørdag, søndag 27 - 29. maj 2011.