Korsør. Ni børn pyntede fredag juletræet i Max Bank med hjemmelavet julepynt.

Juletræ: Traditioner er der mange af her op til jul - og i Korsør er én af dem, at børn fra den privatejede vuggestue Bøllebobben på Skovvej pynter årets juletræ i Max Bank i Havnearkaderne.

Medbringende en posefuld af hjemmelavet julepynt gik de ni piger og drenge rutineret i gang med at hænge både hjerter, juletræer og stjerner på juletræet, der snart strålede endnu flottere end før.

Hjælp fra Bedste

Pynten havde børnene fået hjælp til at lave, da der i Bøllenbobben forinden havde været bedsteforældredag med juleklip på programmet.

Personalet i Max Bank inklusive filialdirektør Lars-Erik Madsen og pædagoger gav børnene en hånd med til julepyntningen, da al pynten ellers var havnet på de nederste grene.

Med pynten på plads gik børnene i ring rundt om træet syngende både »På loftet sidder nissen« og »Nu er det jul igen«. Æsken med Lego trak dog mærkbart i børnene, der efter et par omgange om træet brød kæden.

Rosin og klementin

Efter veludført arbejde blev børnene belønnet med pebbernødder, klementiner og rosiner, der gav energi til traveturen hjem til Bøllenbobben.