Vejle Boldklub Kolding og U/21-landsholdsmålmanden Kristian Fæste er blevet enige om at forlænge samarbejdet, så kontrakten nu løber frem til sommeren 2016. Den 22-årige målmand har siden debuten i foråret 2010 spillet 75 kampe for Vejle Boldklub Kolding.

»Jeg har valgt at forlænge kontrakten med Vejle Boldklub Kolding, fordi jeg vil spille i Superligaen, og det tror jeg på, at jeg kan komme til med Vejle Boldklub Kolding. Samtidig føler jeg mig rigtig godt tilrette i klubben. Jeg er fra området og kan godt lide at være i VBK, som er en spændende klub, og jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mig yderligere i Vejle Boldklub Kolding. Vi har et rigtig godt trænerteam, og jeg har allerede lært meget af målmandstræner Erik Boye. Efterhånden har jeg spillet 75 kampe for Vejle Boldklub Kolding, og jeg ser frem til at spille mange flere«, siger Kristian Fæste.

Sportschef i Vejle Boldklub Kolding Mads Bro Hansen glæder sig over at have forlænget kontrakten med en af holdets profiler.

»Kristian Fæste er en vigtig brik i vores bestræbelser på at rykke op. Den nye kontrakt er Kristian Fæstes fjerde med Vejle Boldklub Kolding, og det er glædeligt, at vi forlænger samarbejdet med endnu en spiller, der har taget skridtet fra vores ungdomsafdeling til fast mand på vores førstehold. Kristian Fæste har allerede i en alder af 22 år spillet mange kampe for Vejle Boldklub Kolding og er tilmed fast mand på U/21-landsholdet. Den udvikling håber vi selvfølgelig fortsætter i Vejle-Kolding regi, hvor målmandstræner Erik Boye og Kristian Fæste har et rigtig godt samarbejde«, siger Mads Bro Hansen.