»Det bliver en barsk sommer for familien«. Sådan beskriver KIF Koldings cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen, at han som assisterende træner for det danske herrelandshold i håndbold, bruger det meste af sommeren på forberedelserne til OL i London:

Læs om alle Kolding-deltagerne her:

TEMA: Mød Koldings egne OL-deltagere i London 

Samt se:

BILLED-GALLERI: 30 kendte fra Kolding

»Vi når slet ikke at holde ferie i samme omfang, som vi plejer«, erkender træneren, der er familiefar med tre børn.Træningslejre, forberedelser og selve opholdet i London lægger beslag på det meste af hans tid denne sommer, inden han vender tilbage fra London i løbet af august, hvorefter han skal i gang med sæsonopstarten i KIF Kolding.

Se også:

Meget populære fotos: Se årets top 10-billeder fra Kolding

VIND OGSÅ EN CYKEL: Vil du i øvrigt gerne hver dag modtage nyheder og deltage i konkurrencer - og i forvejen ikke er medlem af Kolding Ugeavis på Facebook, kan du tilmelde dig her og vinde en cykel:

Klik her for at komme til Kolding Ugeavis på Facebook og tryk på "Synes godt om"

Læs 10 svar fra Peter Bredsdorff-Larsen på OL-spørgsmål her:
 


På den ene side vil tre af hans stjernespillere i klubben - den kroatiske målmand og OL-deltager Venio Losert sammen med Bo Spellerberg og Lasse Boesen - være i storform på grund af OL-deltagelsen. På den anden side vil de også være godt slidte, fordi de lige som Peter Bredsdorff-Larsen ikke har haft nogen lang sommerferie: 

Vil du i øvrigt gerne hver dag modtage nyheder og deltage i konkurrencer - og i forvejen ikke er medlem af Kolding Ugeavis på Facebook, kan du tilmelde dig her og vinde en cykel:

Klik her for at komme til Kolding Ugeavis på Facebook og tryk på "Synes godt om"

»Så det må vi lige tage bestik af, når sæsonen starter«, erkender Peter Bredsdorff-Larsen, der ikke lægger skjul på, at målet med anstrengelserne gerne skulle ende med en dansk OL-medaljer i London.

BLÅ BOG:

44 år, bor i Aarhus-forstaden Risskov sammen med fruen Rikke og deres tre børn - Sofie, Jakob og Lukas.

Er i dag cheftræner for KIF Kolding og assistenttræner for Danmarks håndboldlandshold for mænd, der deltager ved OL i London.

Siden 2005 har Peter Bredsdorff-Larsen været assistenttræner for landsholdet i samme periode, som Ulrik Wilbek har været landstræner for herrerne.

Med herrelandsholdet er de foreløbige højdepunkter EM-guld i Norge i 2008, VM-sølv i Sverige 2011 samt EM-guld i Serbien i år.

I 2008 overtog pladsen som cheftræner i AaB Håndbold, hvor han i 2010 blev danmarksmestre med holdet.

Sommeren 2011 overtog han roret i KIF Kolding efter Ingemar Linnell.