Politiet i Kolding efterforsker lige nu et uhyggeligt overfald på en 15-årig skolepige fra Nr. Bjert ved Kolding, der torsdag aften blev overfaldet af en mulig sex-forbryder.

Pigen, der går i 9. klasse på en skole i Kolding, var torsdag aften klokken 21.20 på vej hjem fra håndboldtræning, da hun blot omkring 25 meter fra sin bopæl på Bygmarken i Nr. Bjert blev overfaldet af en 185-190 centimeter høj mand.

Der foregik ikke voldtægt, men politiet udelukker ikke, at der kan være tale om et seksuelt motiv, fortæller vicepolitikommissær Jesper Brian Jensen fra lokalpolitiet i Kolding.

læs også:

To gamle drabssager fra Kolding genåbnes
 
Han fortæller, at pigen klokken 21.20 var blevet kørt hjem fra håndboldtræning af en veninde og hendes far, da hun blev sat af ved stisystemet mellem Bygmarken og Degnevænget i Nr. Bjert. Blot 25 meter fra sin bopæl blev den 15-årige pige derefter kontaktet af manden, der i første omgang spurgte om vej. Han tog derefter fat i pigens arm, men hun vristede sig i første omgang fri. Manden fik derefter fat i hende igen og trak hende ind i et lukket område, hvor han væltede hende rundt på jorden.

Det lykkedes dog den 15-årige pige at få sig sparket fri af manden, hvorefter hun løb hjem til sin bopæl og familie, der alarmerede politiet.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set overfaldsmanden i området fra klokken 20 til 22. Sydøstjyllands Politi kan kontaktes på 114.

Gerningsmanden beskrives som dansk, 185-190 centimeter høj, almindelig af bygning. Han bar mørkt tøj og havde hue og handsker på.

Pigen blev efter overfaldet undersøgt på Kolding Sygehus. Hun har det ifølge politiet efter omstændighederne godt.

Se også:

BILLED-GALLERI: Nyd Koldings flotteste fotos

BILLED-GALLERI: Nyd Koldings flotteste tatoveringer

BILLED-GALLERI: Nyd Koldings flotteste biler

 
Årets top 10-historier fra Kolding

Årets top 10-billeder fra Kolding

BILLED-GALLERI: 30 kendte fra Kolding

Kolding-serie om kendte: Hvor blev de af?

VIND OGSÅ EN CYKEL: Vil du i øvrigt gerne hver dag modtage nyheder og deltage i konkurrencer - og i forvejen ikke er medlem af Kolding Ugeavis på Facebook, kan du tilmelde dig her og vinde en cykel:

Klik her for at komme til Kolding Ugeavis på Facebook og tryk på "Synes godt om"