messe: Det er flere gange prøvet med kvinder, men nu er det igen mændenes tur.

Flere butikker i Aulum samt en masse andre firmaer og foreninger med ting, som mænd gider se på, inviterer nu atter til årets »mandemesse« søndag 14. april kl. 11-16 hos Aulum Bil Center.

»Det var en supergod idé, som blev lanceret sidste år, så derfor er mandemessen klar igen,« siger indehaver af Hårtotten, Anette Holmberg, som arrangerer messen sammen med Ingelise Poulsen fra Hos Lise, Aulum Bil Center og Aulum Bogtryk & Offset.

Selvom kvinder også er velkomne, så er messen ment til mænd, og der vil derfor være fokus på ting til mænd og ting, mænd gider. Det gælder bl.a. biler, modellastbiler, grill, øl, whisky, campingvogne og udlejning af autocamper, tatoveringer, Jagt & Fritid, Rallybiler, Veteranbiler, motorcykler og meget mere.

Liv i Aulum

Arrangørerne håber, at messen kan være med til at skabe mere liv i Aulum.

»Vi skal som butiksindehavere bakke op om de idéer, der kommer i spil og som kan være med til at gøre en forskel for kunderne og sætte lidt liv i byen. Det er vi nødt til. Vi har da slet ikke råd til at lade være. Desuden er det da sjovt med nye udfordringer. Hverdagen er jo hverdagen, og engang imellem må der gerne ske noget nyt,« forklarer Ingelise Poulsen.