TAASTRUP: Taastrup Idræts Klub holder på torsdag den traditionsrige og årlige Skt. Hans fest i Taastrup Idræts Center på Parkvej i Taastrup. Gennem årene er det blevet et velbesøgt arrangement, hvor der har været både underholdning og Skt. Hans bål-taler.

Programmet i år starter med at salgsboderne åbner kl.19.30, hvor der sælges drikkevarer, is, slik, kaffe, kager, popcorn og meget andet. En halv time senere indtager TIKs hovedformand, Bent Poulsen scenen og holder velkomsttalen. Derefter er det Callisto, der spiller populær musik af forskellige genrer, det være pop, dansktop og rock. Den officielle båltale bliver holdet af viceborgmester i Høje-Taastrup Kommune, Nadeem Farooq (B), hvorefter det store Skt. Hans-bål tændes. og seenere synges Midsommervisen og musiken fortsætter, men de mange fremmødte fortsat kan hygge sig omkring bålet.

Vagn Sørensen, kasserer i TIK opfordrer de mange fremmødte til at støtte TIK, og det kan ske bl.a. ved at købe deres drikkevarer i de respektive boder på pladsen.

»Det er en bekostelig affære, at arrangerer denne Skt. Hans-fest, og derfor ser vi meget gerne, at drikkevarer, kaffe og lignende købes fra boderne, da det er den eneste indtægtskilde TIK har«, pointerer kassereren. »Denne fest løbet nemt op i flere tusinde kroner i udgifter, og det er håbet, at vi kan få dette traditionsrige arrangement til at løbe rundt rent økonomisk, og det sker kun, hvis de fremmødte ikke medbriger »egne« drikkevarer«.