Hedehusene: I 21 år har Tanni Duus trænet flittigt, og i de senere år er lysten til at åbne sit eget fitnesscenter vokset. Stedet skulle dog værre det helt rigtige, og det har hun fundet på Hovedgaden 411 i Hedehusene.

Det 580 kvadratmeter store hus, som tidligere rummede en elektronikvirksomhed, var ideelt, syntes Tanni, og det lykkedes hende at få en lejekontrakt.

I de seneste måneder har hun arbejdet dag og nat ved siden af sit fuldtidsarbejde som elektriker, på at få centret, som hedder ’TS Sol & Motion’, indrettet. Der er stadig et stykke vej før centret er helt klar, men kunderne er begyndt at få adgang, og Tanni glæder sig over allerede at have fået mere end 50 medlemmer i sit center. Officcielt åbner det 1. januar, og 5. januar holder Tanni Duus en reception.

Hygge i køkkenet

Med sin store erfaring er Tanni meget bevidst om, hvordan hun ønsker, at fitnesscentret skal fungere: »Jeg arbejder på at centret skal være et sted, hvor der et socialt liv og en hyggelig stemning ved siden af træningen. Det skal være et sted, hvor man har lyst til at komme, også selvom man måske har lyst til at springe selve træningen over en dag,« siger Tanni. Midt i træningscentret har hun indrettet stort køkken med borde, stole og sofaer, hvor man kan sidde og hygge sig over en kop kaffe.

Hun håber, at alle aldersklasser, både de unge, familierne og de ældre vil bruge stedet og er i gang med at indrette et særligt børnerum, så de små kan komme med, når mor og far skal træne.

Der er allerede nu træningsmaskiner og -redskaber til alle former for træning, og da både Tanni og kæresten Steen er meget rutinerede, giver de meget gerne instruktion i, hvordan man bedst får noget ud af træningen. Kostvejledning giver de også gerne.

I februar/marts er planen at starte holdtræning i zumba, efterfødselsgymnastik og fitnessboksning. Også et særligt børnehold vil Tanni starte.

Fitnesscentret skal fungere som kortcenter, hvor man selv låser sig ud og ind, for der vil være åbent fra kl. 04 til 24 alle dage, og derfor er det ikke muligt at bemande centret i hele åbningstiden.