grenaa: Tør du stille dig op foran en gruppe tegnere uden en trævl på kroppen, så er her en mulighed for at tjene lidt ekstra.

Billedværkstedet i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa søger nemlig nøgenmodeller til hver anden fredag at posere for tegnerne.

»Det gælder både mænd og kvinder, store og små, unge og gamle. Og de vil alle blive hilst velkomne som en udfordring til os tegnere,« fortæller Palle Jensen fra tegnegruppen.

Tegning efter nøgenmodel, eller croquistegning, er en klassisk disciplin inden for tegning. Og alle, der beskæftiger sig med tegning, vil på et eller andet tidspunkt skulle prøve kræfter med denne svære øvelse.

Palle Jensen indbyder samtidig alle interesserede tegnere til at møde op i det åbne værksted, hvor man øver sig i at tegne efter levende model.

»Vi er en flok voksne tegnere på alle mulige niveauer, og vi byder nye deltagere velkommen til ca. tre timers frie tegneopgaver, i denne spændende disciplin,« siger Palle Jensen.

Man kommer selv med sine tegneredskaber og betaler blot modelgebyr for den dag man deltager. Der er ingen undervisning, men alle bliver opslugt og inspireret af den kreative stemning ved sådan en værkstedsdag. Næste tegnedag er fredag d. 9 december kl. 9.30, og man skal bare møde op. Interesserede nøgenmodeller kan henvende sig til Eva Maria Larsson tlf. 31214159. bac