Grenaa: I forbindelse med genåbningen af Skovtrolden Norddjurs lørdag 18. Januar fra kl 10-15 vil der være et åbningsarrangement i lokalerne på Åstrupvej i Grenå, og der vil være 50 pct. rabat på alt i butikken. Der serveres pølser, og brød og drikkelse, og alle børn får en gratis bamse. Og for dem der har lyst vil der være linedance.

Butikkens lokaler er hurtigt blevet for små, og i den forbindelse har Skovtrolden Norddjurs udvidet med et større lokale. Der er blevet indleveret rigtig mange fine ting og meget tøj som der ikke var plads til i det gamle og derfor er det hele nu sat op i et tilstødende lokale, som er hvor butikken nu befinder sig. I det gamle er der lavet samtalerum, hyggerum for børnene, hvor de kan lege og male mens forældrene kigger tøj, sko og legetøj i den store butik.

Lige for alle

Brugerkortene afskaffes og priserne sænkes i stedet, så det er lige for alle at handle. Man har dog stadig mulighed for at søge ekstraordinær hjælp til startpakker, eller hvis man er uheldig og have fået en ekstra regning, der gør, at der ikke er råd til børnetøj, mad mv. en måned. Al overskuddet i butikken går til lokale udsatte familier og deres børn. Der er mulighed for at støtte Skovtrolden Norddjurs ved at forære et gavekort til en familie, dette kan så bruges i butikken til tøj, sko, legetøj mv. Der vil fremover også være nye åbningstider. Om mandagen holdes der åbent fra 10-20, hvor der er fællesspisning kl 18 og kl 19 linedance. Tirsdag til fredag er der åbent fra 10-15 og lørdag-søndag 10-14. De nye åbningstider er lagt, så alle har en chance for at nå ud og handle uden stress og jag.

pcb