Skiltene på facaden hos Hadsten Bank og Langå Bank vil blive skiftet ud som konsekvens af fusionen mellem Aarhus Lokalbank og Vestjysk Bank.

Vestjysk Bank bliver det fortsættende navn, og derfor vil navnet på bankens facade på sigt blive skiftet ud.

Men kunderne vil fortsat møde lokale ansigter i afdelingen, og både kontonumre, telefonnumre og mailadresser vil være de samme som hidtil.

»Der kan komme mindre ændringer – f.eks. i netbank – senere på året. Vi vil tilstræbe, at det sker med så få gener som muligt for kunderne,« siger afdelingsdirektør Kristen S. Mark fra Vestjysk Banks Hadsten-afdeling, den tidligere Hadsten Bank.

»Kunderne vil fortsat være en del af en bank med et stort, lokalt engagement. Netop det lokale engagement har i mange år været et af Vestjysk Banks kendetegn,« siger Kristen Mark.

Vestjysk Bank er Danmarks 8. største bank, og det betyder, at kunderne nu får en større organisation med flere specialister og endnu stærkere kompetencer bag sig.

Vestjysk Bank har 22 afdelinger i Jylland og 1 på Fyn. Bankens hovedsæde ligger i Lemvig. Den nye bank har cirka 130.000 kunder og 675 medarbejdere.