HÅNDBOLD: Tårnby HK valgte i sidste uge at stoppe samarbejdet med træneren for klubbens 2. divisionsdamer, Paw Benzon. Klubbens sidste håb om overlevelse i rækken ligger nu i lokalopgøret mod Team Amager på søndag.

Det bliver ikke Paw Benzon, der kommer til at stå i spidsen for Tårnby HKs damer, når de gæster Sundbyøsterhallen på lørdag kl. 14.45. Det omvendte opgør i efteråret blev vundet med 29-24, men ellers har det knebet med pointhøsten for begge Amager-holdene, som indtager de to nederste pladser i tabellen.

Team Amager fyrede træner Ruddi Holmbo i december, men Claus Albæk fik ikke løftet holdet væk fra en placering som bundprop, og nu kan holdet ikke undgå nedrykning. Tårnby har stadig en mulighed for at tage Mørkøvs plads som tredjesidst og dermed play-off kampe om overlevelse. Og det var den mulighed, som fik klubben til at bryde med Paw Benzon inden den forrige kamp mod Freja, fortæller formand Flemming Jeppesen:

"Vi har været glade for Paw i den tid, han har været her. Men det var nået dertil, hvor det ikke fungerede mere og resultaterne udeblev, selv om gejsten stadig var intakt. Nu må Team Amager meget gerne slå Mørkøv i dag (søndag, red.), så skal vi bare vinde den sidste og klare kval-kampene. Men hvis vi rykker ned, er der jo ikke noget at gøre ved det."

Team Amager formåede da også at snuppe det ene point fra Mørkøv, som nu ligger et point over Tårnby og skal møde topholdet TMS Ringsted i den sidste kamp. Tårnby har altså stadig grund til at håbe på overlevelse.

Jesper Nielsen trådte til i redningsaktionen inden de sidste tre kampe. Nu resterer der kun den ene på søndag - og eventuelt play-off gyserne. Allerede fra 1. maj overtager den rutinerede Jannie Blach, som tidligere har trænet Slagelses ligareserver og Freja, det ledige trænersæde.