Skælskør: Det er efterhånden et par måneder siden, at Hass Olsen flyttede It-skadestuen fra Industrivej til nye lokaler på Gammelgade, hvor også firmaets flekskontor holder til.

Og direktør Per Højgaard glæder sig over, at It-skadestuen efter en istandsættelse af lokalerne endelig har fået egen indgang i gården og plads i kælderen i bygningen.

»Det har været godt at komme herned, for nu kan folk finde os. Også Fru Jensen, der har købt sin computer i Elgiganten, hun ved nu, hvor hun kan få sin computer repareret,« fortæller Per Højgaard.

»De private har nok nemmere ved at finde os nu, men vi er også tættere på, når vi skal supportere dem ovenpå (i flekskontoret red.),« vurderer Per Højgaard.

Med flytningen er Hass Olsen også tættere på at nå en af sine målsætninger.

»Formålet med det her er at lave et kompetencenetværk,« siger Per Højgaard og forklarer, at brugerne af kontoret i overført betydning kan smide deres visitkort i en bowle og på den måde kan man parre flere lokale aktører, hvis en opgave skal løses. Det er med til at holde liv i områdets erhvervsliv.

Ifølge Per Højgaard kan It-skadestuen, som beskæftiger de Microsoft-certificerede specialister Kåre og Jakob samt lærlingen Daniel, hjælpe næsten uanset, hvad der er galt med kundens computer. Og hjælpen sker med forståelse for, at computeren til stadighed bliver et mere og mere personligt værktøj, der indeholder private mails og uvurderlige fotografier.

»Det er folks liv. Det er sådan set lige meget, om det er en Medion computer, en HP eller en Mac. Det er det, der er i den, der har værdi,« understreger Per Højgaard og tilføjer, at alle opgaver løses med fuld diskretion.