Tog: »Ballerup - til tiden«. En mekanisk stemme, der skærer i min øregang, som babyskrig i et supermarked. Et selvpromoverende reklamestunt fra DSB S-tog, for på en eller anden måde at overbevise sine kunder om, at de kan leve op til deres »køreplaner«.

At sammenligne med, hvis Vladimir Putin agerede førende i kampen mod korrupt politik. Men her står man så, som en anden nedfrosset due på en stationsperron i det gudsforladte Skovlunde. Eller rettere, man står faktisk på trappen, for vindfangsbygningen har man sparet væk.Og i disse tider med global opvarmning kan vi i den forbindelse nævne, at vores elevator kører på deltid, hvilket vel i reglen må ses som energibesparende og komme verdenshavene til gode!Og først her kommer galden: For med 10 minutters drift på S-togene er den samlede tidsbesparelse ved at køre gennemkørende linie H i alt fem minutter fra Frederikssund til Københavns Hovedbanegård.

Nu har man så fra DSB’s side indført stop på Malmparken og Husum. Som lokalborger er der større chance for at blive hørt som stum person i orkan, end som frustreret kunde hos DSB. Må man derfor appelere til, at selv samme lokalpolitikere, der kan klappe i hænderne over ekstra stop på Malmparken, til gavn for kommunens erhvervsliv, kommer op af stolene og arbejder for et stop i Skovlunde også?

At man ikke hovedløst, for fem minutters tidsbesparelse for kunder fra Ballerup, springer 12.500 borgere over på stoppet mellem Malmparken og Herlev?