Posthuset på Skovlunde Torv er snart fortid. Den 28. maj lukker og slukker medarbejderne for sidste gang i butikken på Skovlunde Torv 6. Og Post Danmark har allerede sat bygningen til salg.

Men det betyder nu ikke, at Skovlunde-borgerne helt mister deres posthus. Dagen efter - den 29. maj - slår en helt ny postbutik nemlig dørene op, blot lidt længere ned ad vejen i Superbrugsen på Bybjergvej 2.

»Aftalen med Superbrugsen giver vores kunder langt bedre åbningstider end dem, de kender fra posthuset i dag. Vi glæder os til at tilbyde kunderne en bedre tilgængelighed, og vi ser frem til samarbejdet med Superbrugsen,« siger Post Danmarks kundechef, Susanne Voldfrom.

Indkøb og post sammen

I postbutikken vil man kunne hente og sende pakker fra klokken 9 til 20 alle ugens syv dage. Og betale regninger på hverdage mellem 10 og 17.30 samt lørdag 10 til 13.

Post Danmark lover, at borgerne vil få samme service og rådgivning i postbutikken, som de har været vant til på posthuset.

»I postbutikken vil man møde et kendt ansigt fra posthuset, der vil være klar til at betjene kunderne. Vi ved fra andre steder i landet, at kunderne hurtigt bliver glade for de lange åbningstider i postbutikken og for at kunne klare indkøb og postforretninger samme sted, siger Susanne Voldfrom.

Pakkeautomaten Døgnposten på torvet ved stationen bliver stående. Men Billetnet følger desværre ikke med over i den nye postbutik. Der henvises i stedet til internettet eller andre salgssteder - eksempelvis posthuset i Ballerup.