Masser af musik. Masser af mad. Masser af underholdning. Masser af gode tilbud. Og masser af sol og godt humør.

Det er opskriften på en vellykket byfest, og langt de fleste ingredienser - solen kan vi kun håbe på - er på plads til fredag den 25. maj, hvor Bagsværd Torv og omegn bliver omdrejningspunkt for 2012-udgaven af Go’nat Bagsværd.

Som de tidligere år er der underholdning i mange afskygninger. På den musikalske front bliver hovednavnet Torben Lendager Band, hvor forsangeren huskes af mange for tiden i 1970’erne da han og gruppen Walkers hærgede de danske scener og pigehjerter med monsterhits som Sha-La-La-La-La og Little Kitty.

Lune Carlsen, Martin Dale og Sweet-Sessions er andre navne, som vil kunne opleves til byfesten i Bagsværd.

I løbet af eftermiddagen og aftenen vil det være svært at slentre rundt i Bagsværd midtby uden at rende ind i underholdning.

Eksempelvis arrangerer AB spinning-konkurrence, de gamle brandbiler kører rundt i byen og i en til lejligheden opstillet boksering fighter personligheder som Thomas Bo Larsen, Paw Henriksen og Søren Rommelhoff om æren.

Krydret med servering på gader, stræder og torve samt knaldhamrende tilbud i de involverede butikker burde sikre en bragende byfest i Bagsværd.