Kim Larsen, DAD og Alphabeat blandt topnavnene til rockfesten

rock: Kim Larsen, Stine Bramsen, Jesper Binzer, Lis Sørensen og Nikolaj Christensen.

En række af den danske musikscenes største navne har meldt deres ankomst til næste års store rockfest på sportspladsen ved Hjaltesvej. Det står fast efter at Rock i Holstebro har offentliggjort programmet for koncerten 18. juni 2011.

»Det er et rigtig godt program, der rammer bredt, så der er noget for alle. Mit mål er altid at sammensætte programmet sådan, at alle mindst kan finde to navne, som de gerne vil høre, uanset alder og musiksmag,« fortæller Jan Nonboe, der sammen med formand Søren Berthelsen har været arkitekten bag programmet. Med navne som D-A-D, Kim Larsen og Alphabeat på den store scene, samt Decco Band på teltscenen, har arrangørerne opfyldt størstedelen af de ønsker, som blandt andet Dagbladets læsere fremsatte i dagene efter sommerens Rock i Holstebro.

Dermed fortsætter den vestjyske rockfest også den gamle stil, og ikke som kollegaerne fra Skive Beach Party, 40 kilometer mod nordøst, der brugte størstedelen af budgettet på internationale stjernenavne i form af bands som Green Day og Rammstein. »Man kommer aldrig til at se den slags til Rock i Holstebro. Vi vil meget hellere bruge pengene på et bredt program med gode navne over en hel dag, end at satse hele butikken på et enkelt topnavn,« fortæller formand Søren Berthelsen.

Piloterne vender tilbage

En af de to gengangere fra Rock i Holstebro 2010 er bandet Nikolaj & Piloterne, der dermed får mulighed for at give den koncert, som deres fans blev snydt for sidst.

»De fik kun fem minutter på teltscenen i år, da vi havde problemer med en af de generatorer, der skulle levere strøm. Det var hverken bandet eller vi tilfredse med, så allerede der aftalte vi, at de skulle komme igen, og denne gang får de oven i købet lov til at spille på hovedscenen,« fortæller Søren Berthelsen.

Arrangørerne kan samtidigt glæde sig over, at de stort set fik fat i de navne, som de havde peget på.

»Vi ville gerne have haft Nik og Jay, men det lykkedes os aldrig at blive enige med dem om vilkårene. Til gengæld fravalgte vi TV-2, da de både kommer til Holstebro i foråret og spiller på Grøn Koncert,« forklarer Søren Berthelsen.

Et hovednavn mangler

Selv om programmet allerede ser lovende ud, så kan der faktisk godt komme endnu et hovednavn på plakaten.

»Vi forhandler med endnu et hovednavn, men det er ikke kommet på plads endnu, men jeg håber, at vi kan præsentere det inden længe,« siger Søren Berthelsen.

Billetsalget er åbnet på rockiholstebro.dk.