Asnæs: Søndag den 6. november åbner en ny butik i Asnæs, så interesserede indbydes til at komme og møde os og høre om BARF og alle de andre produkter der bliver solgt hos os, fortæller indehaver Lene Friss som glæder til åbningen af RigtigHundemad, som åbner på Søgårdsvej 12 i Asnæs, hvor der vil blive salg af alt til hunde og katte.

Hvorfor er det en god idé at råfodre?

Hvorfor vente til hundene udviser allergiske reaktioner? Det er bestemt ikke utænkeligt at en stor del af dyrlægebehandlingerne og medicinudskrivningerne forsvinder, da meget af dyrlægernes arbejde i dag er tandrensninger og behandlinger af hudproblemer.

RigtigHundemad lægger stor vægt på at alt vores kød er af høj kvalitet. Det, vi serverer for hundene, er udskæringer fra vores egen mad, som vi i disse overflodstider ikke selv gider spise, men som langtfra kan kaldes kødaffald. Halskød og kæbekød indeholder sener, gummer og strube, som er rigtig sundt for hundene at tygge i, og det indeholder masser af calcium. Kalkunkød med brusk, hjerte og mave er også en sund lækkerbisken. Og så er der alle de andre lækkerier på menukortet, så det næsten kan være svært at bestemme sig for, hvad vi skal have i dag; laks, hjort, krabbe, lam, hest, fjerkræsmix eller måske kallun?, fortæller Lene Friss.

Ved åbningsarrangement som er fra kl. 11-15, vil dyrlæge Anett Weber være til stede, og fortælle alt om fodring med BARF. Lene Friss, som står for den danske afdeling af RigtigHundemad, vil også være til stede. Derfor er det nu muligt at få en grundig, gennemgang af dit kæledyr og komme godt i gang med fodring på BARF.

Læs mere:

Asnæs.rigtighundemad.dk