Mosebrugscentret i Stenvad inviterer indenfor til en god gang gammeldags julehygge 27. og 28. november

Stenvad: »Danmarks hyggeligste julemarked«. Mindre kan ikke gøre det, når Mosebrugscentret inviterer indenfor på Stendyssevej 14 i Stenvad i weekenden 27. og 28. november.

Begge dage vil Mosebrugscentret summe af god, gammeldags julehygge med masser af stemning og atmosfære i de helt unikke bygningsmæssige rammer.

Moserbrugscentrets daglige leder Carsten Jensen fortæller, at der er til. dato er tilmeldt ikke færre end 38 stande og de dækker stort set alt man kan ønske sig, når det handler om jul.

Der faldbydes juleting og sager i stort og såt og i alskens afskygninger. Der er naturligvis masser af julepynt, gran og dekorationer og det til såvel indendørs som til brug ude i det fri.

Hobbyarbejder, nørklerier, kunsthåndværk og mange forskellige former for håndarbejder er til salg i de mange boder, som også omfatter diverse mad og drikkevarer, som hører julehøjtiden til.

Og så er der naturligvis nisser over alt, som det sig hører til på Danmarks Hyggeligste Julemarked.

Mosebrugscentret slår dørene op begge markedsdage kl 10 til 17.

Boderne placeres i hele stueplanet i den permanente udstilling og i førstesalen, hvor der også er servering af julegløgg, æbleskiver og andre specialiteter, der hører julen til.

Mosefolket stiller op med en tombola bl.a. med masser af flotte sponsorerede gevinster.

Mosefolket er en seniorgruppe, som startede med at mødes i 2001. Året efter blev foreningen Mosefolkket stiftet og i dag mødes gruppen hver tirsdag omkring forskellige aktiviteter. Mosefolket har bl.a. hjulpet med at væve det store egnstæppe og de små vægtæpper, som hænger i Museet.

Lokomotivet, som trækker turister ud i mosen er også istandsat med hjælp fra Mosebrugsfolket.

Ved Danmarks Hyggeligste Julemarked kommer der naturligvis også til at lyde herlige juletoner på harmonika, ligesom HATS aktører søndag fra kl. 13 kommer forbi med et nisse-work-shop-show, hvor børn og julebarnlige sjæle i aldre kan komme med ind i det herlige univers omkring fortællingen »Rævemundfuld og alle de andre nisser i hulen«, som er skabt af Jens Ø. Simonsen, tidligere valgmenighedspræst i Norddjurslands Valgmenighed.