Ups: Forladte bygninger er spændende steder at lege eller opholde sig i, når man er ung. Men et vandtårn er ikke en legeplads. Heller ikke, selv om vandtårnet ikke længere bruges til det, det egentlig er bygget til, men blot står og forfalder.

Men det blæser nogle unge mennesker tilsyneladende på. De kravler op gennem vandtårnet, for at sidde på taget og lade benene dingle ud over kanten.

»Det lyder forfærdeligt« siger Gunner Hansen hos Kolding Spildevand.

Han kan huske, at vandtårnet for mange år siden blev solgt til en forening, da kommunen ikke længere skulle bruge det. Senere blev det overtaget af en privatperson, som det på grund af ferietiden ikke har været muligt at få fat på.

Flere beboere i området har udtrykt deres bekymring over forholdene overfor Kolding Ugeavis. For en ting er, at det er unge mennesker på formentlig omkring 16-18 år, der leger på taget af vandtårnet. Men hvis de kan komme derop, så kan mindre børn det også, om dem bor der jo en del af i området. Og de kan let falde ned og slå sig ihjel. Foreløbig er det sat krydsfinerplader op foran to huller ved vandtårnets fod, i et forsøg på at dæmme op for de unges leg.