Nye krav. Fremtiden kræver bedre service, ikke mere service

Serrviceskolen afholder fyraftensmøde tirsdag d. 12. oktober 2010 kl. 16:00-18:00 med foredrag af fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fra Future Navigator om turismeudvikling i Danmark og på Bornholm og turisternes fremtidige krav til service.

Endnu en gang afholder Serviceskolen et fyraftensarrangement med en spændende foredragsholder og et aktuelt emne. Kom og oplev fremtidsforsker Anne Skare Nielsen give sit bud på, hvordan Bornholm kan tiltrække flere turister og sikre at de kommer igen. Skal der satses på mysterieferie, afslapningsferie, eventferie, luksusferie eller noget helt andet? Kan vi tilbyde det’ - her på Bornholm?

Hvad er det for nogle oplevelser vi gerne vil give turisterne med hjem? Er der mulighed for at forlænge turistsæsonen? Skal der satses på et højere serviceniveau? Og kan det i det hele taget ikke være lige meget, hvis turisten alligevel rejser hjem med erindringen om en dårlig bustur, der overskygger hele ferien?

Anne Skare Nielsen forstår at få sit budskab frem på en humoristisk og inspirerende måde, så deltageren husker hvad hun har sagt. Hver gang hun holder foredrag om et specifikt emne har hun som succeskriterium at skabe shining eyes hos mindst én blandt publikum, og det er hendes ønske, at deltageren får noget med hjem som vedkommende kan reflektere over.

Hun mener, at succes i fremtiden ikke handler om mere, men om bedre. Kom derfor og deltag i Serviceskolens gratis fyraftensarrangement, og erfar om Anne Skare Nielsen kan komme med en præcis udmelding på turismeudvikling på Bornholm og hvad der skal til for at efterleve turisternes forventninger til øen.

Anne Skare Nielsens ekspertise er visionær ledelse, værdiskabelse gennem indsigt i forbrugertrends, etik, nye teknologier, uddannelse, «det der varer ved«, samt fremtidens arbejdsmarked.

Som fremtidsforsker var hun med til at bygge et stærkt ry for Institut for Fremtids-forskning. Som dommer i «Danmarks bedste idé« var hun skarp og havde et særligt øje for det innovative perspektiv i de mange idéer. Som medlem af Etisk Råd var hun vores allesammens beskytter .

Anne er uddannet biolog og kandidat i Statskundskab fra Københavns Universitet.

Hun har været leder af forsknings- og formidlingsafdelingen på Instituttet for Fremtidsforskning og er i dag partner i firmaet Future Navigator, hvor der arbejdes med Fremtidsbaseret IdéudviklingTM. Klienterne er både små og store internationale virksomheder indenfor et væld af områder, som hjælpes med innovationsrådgivning, strategi, forandringsprocesser samt service- og produktudvikling. Samtidig er hun medlem af Folk og Forsvars Advisory Board, Real Kredit Danmarks Kloge Kvadratmeterpulje, tidl. medlem af Etisk Råd og Videnskabsministeriets IKT- forum. Hun var i 2007 dommer på TV2’s succesprogram «Danmarks bedste idé«, og

underviser som gæsteforelæser på IESE Business School i Barcelona og SIMI i København.

Tirsdag den 12. oktober 16.00 - 18.00, Serviceskolen, Hoffmann Kursuscenter, Ndr. Kystvej 32, Rønne,

Kontakt evt.:

Henrik Juul-Pedersen

Serviceskolen

Tlf.: 60121814

Mail: hjp@bhes.dk